10987654321

Szolgáltatások

Hintóval ünnepi alkalmakra

  • Sétakocsikázás – Lovashintó- Vadászhintó
  • Hintózás, esküvői hintó – Rendezvényhintó
  • Fiakeres városnézés

A megrendelő kívánsága szerint, különleges élményt kívánunk nyújtani szolgáltatásunkkal.


Esküvői tanácsok


Esküvői tanácsokHa nem kell hosszú távokat megtennünk a helyszínek között, akkor romantikus esküvőre tökéletes választás a régi korok hangulatát idéző, szépen feldíszített lóvontatta kocsi vagy hintó.
A romantikus vonás még jobban érvényesül, ha az útvonal fás, parkos területen vagy óvárosi utcákon vezet, ahol az út során igazi hercegnőnek érezheti magát a menyasszony.

Semmiképpen ne szabjuk rövidre a kocsikázásra szánt időt, hiszen ez a jármű a régi, nyugodt idők hírnöke (amikor még nem volt ilyen rohanó a világ.) Amikor két ló erejével haladunk, lassabban érjük el az utunk célját, de egy esküvőn amúgy sem a gyorsaság, hanem a felejthetetlen élmény a cél, és ennek ez a jármű tökéletesen megfelel.

Lehetőség szerint felnyitható tetejű típust válasszunk, mert ez mindenféle időjárási viszonyok között megállja a helyét. Szép, napos időben élvezhetjük, amint kíváncsi szemek kísérik utunkat, integethetünk a barátoknak, a rokonoknak, ha pedig hirtelen elborul az idő, megvéd minket a tető.

Egyébként ha biztosra akarunk menni és nagyon előrelátóak akarunk lenni, kifejezetten rossz idő esetére szervezhetünk egy tartalék autót is, amit egy barátunk vagy közeli rokonunk vezet, hiszen dörgés és villámlás közepette inkább a gyors megérkezésre vágyik az ember, mint egy andalgó kocsikázásra egy bőr vagy vászon tető alatt.  

Kártyanaptár


"Zenés felár"

Varga János